Ljusmannen

Ljusmannen har system för skolklasser och föreningar som hjälper elever och föreningsmedlemmar att att tjäna pengar till olika projekt som klassresor, renovering av klubbhus, evenemang och mycket mer.

Kund

Ljusmannen AB

Tjänster

E-handel
Säljportal
SEO/SEM
Grafisk design

Webbplats

E-handel
Säljportal
SEO/SEM
Grafisk design
Img1
Img2
Img3
Img4
Img5
Img6
Img7
Img8
Img9

Om projektet

En specialutvecklad e-handelslösning baserad på WordPress och WooCommerce där Ljusmannens återförsäljare kan hantera sin försäljning i egna kundportaler.

Portalen fungerar på så sätt att föreningsansvarig anmäler sig på hemsidan och och lägger upp sina säljare, väljer vilka artiklar som skall säljas och säljperiod. Ansvarig kan även sätta upp försäljningsmål.
Säljarna får sedan en egna webbutiker för att hantera sin försäljning. Butiken kan enkelt delas på t.ex. sociala media eller till vänner och bekanta. I portalen har säljaren ett eget gränssnitt för att hantera sina ordrar. Ovanpå säljarens gränssnitt kan  föreningsansvarig sedan hantera och samla ihop alla ordrar som en sammanslagen beställning till Ljusmannen.

En utmaning i projektet var att utveckla ett användarvänligt gränssnitt för ett brett åldersspann, samtidigt som portalen måste kunna hantera komplexa beställningar. Målet uppnåddes och portalen har blivit en framgång som resulterat till ökad försäljning för Ljusmannen.
Vi arbetar fortlöpande med utveckling av Ljusmannens webbplats, SEO, digitala marknadsföring och kommunikation.

Om Ljusmannen

Ljusmannen hjälper skolor och föreningar att tjäna pengar till olika projekt. Det kan vara allt från klassresor, nya klubbhus till jubileumsfester.
Den höga kvalitén på Ljusmannens Handstöpta Herrgårdsljus och den lättanvända webbutiken med specialbyggd säljportal har gjort Ljusmannen till ett av dom mest populära alternativen när föreningar och skolklasser behöver tjäna pengar till olika projekt.