Snygg webbdesign till ditt företags hemsida

Project 46 gör webbdesign för företags hemsida

Webbdesign för företag

Varje hemsida och e-handelsbutik vi bygger har en genomarbetad webbdesign som återspeglar företagets eller organisationens identitet. 
Har ditt företag önskemål om funktioner utöver det vanliga? Vi utvecklar gärna lösningar som löser ditt företags särskilda behov.

Webbdesign Project 46
Webbdesign Project 46

Små och stora projekt

Oavsett projektet storlek, så lägger vi stor möda på att anpassa funktion, struktur och webbdesign efter varje företags unika behov. Vi lyfter fram ditt företags produkter och tjänster på bästa sätt. Vi hjälper dig med företagsprofil, bilder, texter och annat innehåll.

Kontakta oss

Kontakta oss och berätta om dina behov. Vi ger gärna en offert där vi visar hur vi kan bygga en flexibel och lättadministrerad hemsida med bra webbdesign som konverterar och stärker ditt företags eller organisations varumärke.

Vad är bra webbdesign?

Det finns många webbyråer att välja bland på marknaden. Men oavsett vem du väljer så anser vi att du skall ställa 7 viktiga krav på egenskaper för en bra webbdesign åt ditt företags hemsida.

  • Flexibel – Verkligheten ändras och din hemsida måste snabbt kunna byggas ut och ändras. Gärna baserad på öppen källkod. Du skall kunna byta webbyrå utan att byta hemsida.
  • Funktionell – Besökare till din hemsida kan surfa dit på en rad olika enheter av olika storlek och använda olika webbläsare.
  • Unik – Webbplatsen skall inte vara byggd på samma grundtema som hundratals eller tusentals andra hemsidor utan reflektera ditt företags eller organisations varumärke.
  • Levande innehåll – Det skall vara enkelt att uppdatera texter och bilder av medarbetare i den egna organisationen.
  • Snabb – En modern hemsida måste vara snabb på alla typer av enheter för att stå sig i konkurrensen. Om besökaren upplever webbplatsen som långsam är det stor risk att du tappar besökare och kunder.
  • Sökvänlig – Plattformen skall skapa fördelar för sökordsoptimering (SEO) och ge avancerade möjligheter till SEO för den som önskar.
  • Leverera på dina affärsmål – Styr besökaren mot dina affärsmål 

WordPress CMS

För att ge dig som kund en webbplats som tekniskt uppfyller kraven ovan, arbetar vi med WordPress, världens största och mest populära plattform för hemsidor. WordPress har ett lättanvänt innehållshanteringssystem (CMS) som gör det enkelt att uppdatera innehåll på hemsidan. Plattformen bygger på öppen källkod och drar inte med sig dyra licenskostnader.