Webbutiker för små och medelstora företag

Webbutiker

Vare sig vi bygger en hemsidor, webbutiker eller avancerad e-handelsportaler för ett B2B-företag så lägger vi stor möda på att anpassa funktion, struktur och design efter varje företags unika behov för att lyfta fram företagets produkter eller tjänster på bästa sätt. Speciellt för B2B-företag, men även många andra verksamheter, är det viktigt att integrera e-handeln med organisationens hemsida. Det är inget som hindrar att man får det bästa av två världar. En lyckad integrering av hemsida och e-handel leder till ökad konvertering, mer organisk trafik genom bättre sökordsoptimering (SEO) och stärker ditt varumärke.

Moderna webbutiker med WooCommerce

Det finns fortfarande många små och medelstora företag som inte utnyttjar dom möjligheter en modern webbplats med e-handel erbjuder. En webbutik från Projekt 46 är byggd med WooCommerce och WordPress vilket ger oss möjlighet att erbjuda en e-handelslösning som helt kan anpassas efter dina behov. Vi kan bygga enklast möjliga webbutik till en avancerad e-handelsportal. 

Integrationer och anpassningar

  • Integration mot affärssystem
  • Betalningslösningar
  • Integration mot logistiksystem
  • Anpassade funktioner för B2B och B2C
  • Automatisering
  • Flerspråksstöd

Har ditt företag önskemål om funktioner utöver det vanliga? Vi utvecklar gärna lösningar som löser ditt företags särskilda behov.

Kontakta oss

Kontakta oss och berätta om dina behov. Vi ger gärna en offert där vi visar hur vi kan bygga en flexibel och lättadministrerad e-handel som konverterar och stärker ditt företags eller organisations varumärke!