Vi är din webbyrå i Göteborg

Har ditt företag har sin verksamhet i Göteborgs eller Västsverige och söker en webbyrå i Göteborg? Välkommen att kontakta oss!

Illustration Webbyrå i Göteborg - Project 46

Projekt 46, din webbyrå i Göteborg

Vi på Projekt 46 tycker att även små och medelstora företag förtjänar skräddarsydda och användarvänliga hemsidor med synlighet högt upp i Googles organiska sökresultat. Därför har vi specialiserat oss på att kostnadseffektivt ta fram unika och högpresterande hemsidor i WordPress och e-handelslösningar med Woocommerce. Vi har själva bakgrund som företagare i olika branscher. Därför har vi stor förståelse för affären och de digitala utmaningar som ställs på dig som vd eller egen företagare i små och medelstora företag.

Vi har bra och väl fungerande lösningar både för B2B och B2C. Titta gärna på några av våra utvalda kundprojekt för att se vad vi gjort för andra företag. Om ditt företag har behov för specialbyggda lösningar för er e-handel, som till exempel individuella webbutiker per B2B kund, så ger vi gärna förslag på anpassade lösningar. Vi kan hjälpa dig hela vägen från en grundläggande analys av din digitala synlighet, till en långsiktig digital strategi, sökordsoptimering (SEO), ”Content Marketing” och annan digital marknadsföring.

Kundcase från Project 46 webbyrå i Göteborg

Våra partners

Vi är partners med NewSeed och  Fast Growing Companies, där vi samarbetar i olika projekt. NewSeed har över 20 års erfarenhet av webb-, app- och systemutveckling och drivs av att lösa problem andra tror är omöjliga. Fast Growing Companies är managementkonsulter som arbetar med företag som vill växa snabbt och med lönsamhet.

Kontakta oss och berätta om era förutsättningar och behov. Vi besöker gärna ert företag eller arrangerar ett digitalt möte. Om du föredrar att besöka oss, så finns vi på Sven Hultins Plats i nära anslutning till Chalmers Campus i Johanneberg.

Vad våra kunder säger på Google